vogelkooi
kastje

Over Inchdeco

Inchdeco staat garant voor de verkoop van originele en unieke meubels. De naam Inchdeco is samengesteld uit onze voornamen: INgrid van der Spoel en CHristine Vermeer. Al jaren zijn wij als hobby gepassioneerd aan het werk met interieur, restauratie, kleur, vorm, textuur en verandering. In 2009 hebben wij de handen ineen geslagen en een eigen (online)winkel gestart.

De kern van onze werkzaamheden is dat wij oude meubels restaureren. De meubels geven wij vervolgens een eigentijdse look met behulp van diverse behandel- en verftechnieken. Wij werken vooral met kasten uit grootmoederstijd, kaptafels, bijzettafels, stoelen, tafels, enz.

Naast het verkopen van deze unieke meubels, werken wij ook in opdracht. Desgewenst kunnen wij je dan ook ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen en uitwerken van eigen ideeën om zo het juiste meubelstuk te maken wat goed in je interieur past.

 Mocht je een meubelstuk in onze webshop zien dat je aanspreekt, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook als het meubelstuk al verkocht is, we kunnen namelijk altijd bekijken of we iets soortgelijks voor je kunnen maken. Wij wensen je veel kijkplezier in onze webshop. Als er vragen, opmerkingen, tips of ideeën zijn dan horen wij dat graag.